Tryksager

Vi designer tryksager til din markedsføring

Tryksager

PageDesign kan designe dine tryksager

Vi desginer følgende

  • Brevpapir
  • Visitkort
  • Kuverter
  • Foldere
  • Plakater
  • Brochurer
  • ... og meget mere! Læs mere længere nede på siden

kontakt

os og få et tilbud

Vi tilbyder at designe dine tryksager

Vi designer både brochurer, brevpapir, visitkort, kuverter, cd-covers, foldere, pjecer, plakater, banner-reklamer, annoncer m.m.

Skal du have lavet nye tryksager eller supplerende materiale til din hjemmeside, så kan Page Design tilbyde et kreativt oplæg. Har du selv et forslag, hjælper vores designer dig også gerne med at føre det ud i livet. Page Design kan løse mange slags opgaver indenfor tryksager.

Vi designer også logoer og grafiske profiler eller rentegner dit nuværende logo - det er op til dig!

Tryksager er derfor en nem og hurtig løsning. Som virksomhed kender du højest sandsynligt til problemstillingen, at holde en grafisk rød tråd, når man skal lave en reklame eller et brevpapir, som viser virksomheden identitet. Dette kan du trygt overlade til Page Design, da vi har stor erfaring i at designe tryksager der afspejler virksomheders identitet og værdier og som kan følge din virksomhed hele vejen igennem - uanset om det er på tryk eller web.

Er du iværksætter?

Page Design kan tilbyde at lave en samlet markedsføringspakke med fx. hjemmeside, brevpapir, konvolutter og visitkort. Vi laver en pakkeløsning til dig, som dækker lige netop dit behov og udregner en fordelagtig pris til dig.

Dette vil give dig en rød tråd i din markedsføring, så dit trykte materiale understøtter din hjemmeside og firmaets identitet. Har du lyst til at høre mere om en totalløsning, så er du velkommen til at kontakte os, vi kommer gerne på besøg og fortæller dig om mulighederne.

God markedsføring er mange ting, men hos PageDesign skæddersyr vi en løsning, der passer til dit behov.

Eksempler på tryksager af PageDesign