Søgeoptimering: Lad dine kunder finde din hjemmeside

Vi kan søgeoptimere din webshop eller hjemmeside

Søgeoptimering er en markedsføringsstrategi, hvor du meget hurtigt kan forøge kundernes besøg på din hjemmeside og dermed din indtjening.

Søgeoptimering/SEO

Søgeoptimering eller Seach Engine Optimization (SEO) betyder at synliggøre din hjemmeside på diverse søgemaskiner på internettet, så den er lettere at finde i en bred søgning.

Den mest normale søgemaskine at optimere til er Google, fordi Google er europæernes fortrukne søgemaskine. Helt op til 96 % benytter denne søgemaskine, når de skal finde et firma eller har et spørgsmål, de ønsker at få svar på.

Lader du os søgeoptimere din hjemmeside, vil den også blive lettere tilgængelig på flere andre søgemaskiner, f.eks.: Yahoo, Msn, jubii, Altavista osv.

Hvad kan vi gøre for at søgeoptimere din hjemmeside?

Din hjemmeside skal være højt placeret i søgemaskinerne. De skal altså helst ligge på Googles første side for at dine kunder finder din hjemmeside. De ting, man med sikkerhed ved, er, at søgemaskinerne indekserer på opbygningen af hjemmesiden, dvs. den kodning der ligger bag hjemmesiden. Jo nemmere søgemaskinen kan læse kodningen, desto bedre placering. Det er vores specialkompetence.

 

Hvor hurtigt ser du effekten af, at vi har søgeoptimeret din hjemmeside?

Resultatet af en søgeoptimering er ikke noget, der sker fra dag til dag. Når optimeringen er lavet fra vores side, begynder søgemaskinerne at indeksere hjemmesiden med det samme, men der kan gå 3-6 måneder, inden du kan se den fulde effekt af søgeoptimeringen.

Det er derfor vigtigt, du gør dig nogle tanker, inden du vælger det firma, du ønsker, der skal optimere din hjemmeside, fordi samarbejdet vil være vedvarigt, for at du får det optimale ud af det. Det kan godt være din hjemmeside ligger på side 1 på Google den ene dag, for så ugen efter at dumpe ned på side 10. Det er der vi som din samarbejdspartner træder til og kan hjælpe dig.

Når en kunde søger på din branche eller et af dine valgte søgeord, er der stor forskel på, om kunden ser din hjemmeside blandt de øverste på side 1 eller på side 5 eller 7.

Statistisk set vil kunden slet ikke se din hjemmeside, hvis den er længere væk end side 4.