Facebook-sider

Facebook for virksomheder

Facebook er et socialt medie, som virksomheder bør inddrage i viften af markedsføringsparametre. Det siges, at ca. 3 mio danskere bruger Facebook og handler din virksomhed med private, er det specielt interessant og relevant at være repræsenteret på Facebook med en seriøs og professionel Facebook Business side. En Facebook Business side kan være den direkte vej ud til dine kunder og være med til at  opbygge forhold og skabe et øget salg.

Facebook er et uformelt forum. Det betyder helt praktisk, at det er let at ligge små opslag, besked, ideer m.m. op til dine kunder. Alt fra vigtig information til gode råd og kundeservice meddelelser, har deres berettigelse på dette medie. Men skridtet videre er ren markedsføring, som fx. lancering af events, nye produkter og fx. kurser eller direkte annoncering på virksomhedens produkter eller ydelser. Derudover kan indhold fra virksomhedens hjemmeside/webshop også automatisk vises på Facebook siden eller måske Facebook væggen skal integreres på hjemmesiden for at give mere dynamik!

Fordelen ved Facebook er den store og hurtige cirkulation af dit opslag, annonce eller måske din nyeste video. Effekten er stor, til ganske få udgifter.

Hos Page Design ApS kan vi hjælpe med at lave din professionelle Facebook side eller dine Facebook annoncer. Kontakt os, hvis du ønsker en snak om muligheder.

Coka Coiffure - facebook
Hike Hundefoder - facebook
Hund & Klip
Jensen A/S - Facebook
SanseMotorik - Facebook
ShopStore - Facebook
Viser 1 til 6 af 6 (1 sider)