Markedsføring

Se også...

Vi tilbyder at lave markedsføring

- både som supplerende til din hjemmeside/webshop og som selvstændigt til din virksomhed eller dit produkt.

Uanset om du allerede har en hjemmeside eller går med tanken om at få lavet en, er du afhængig af, at folk besøger din hjemmeside. Uden besøg på siden kommer der ingen ordrer. Page Design hjælper dig med at blive set.

Din visuelle profil

Vores erfaring viser, at en stor del af markedsføringen af en virksomhed, er at udtrykke virksomheden korrekt. Når kunden finder siden skal denne matche kundens forventninger.

Derfor, når du har bestemt dig for at få en webshop eller en hjemmeside hos Page Design, bliver du tilknyttet en fast kontaktperson. Denne kontaktperson er en af vores grafikere som vil komme til at sidde med udviklingen af din hjemmeside. I samarbejde med grafikeren laver I en profil af virksomheden, som grafikeren vil bygge en visuel profil op ud fra. Dette sikrer at din hjemmeside kommer til at udtrykke lige netop det, som din virksomhed står for. I det forløb er der tæt kontakt, kunde og grafiker imellem, så du får en helt unik hjemmeside der passer præcist til din virksomhed.

Programmering af din hjemmeside

Det næste vigtige skridt i din markedsføring er programmeringen af din hjemmeside. Vi har stor erfaring med, at godt solidt håndværk skaber gode resultater i diverse søgemaskiner. Derfor er det for os en æressag, at din hjemmeside er bygget op så den er nem for Google at indeksere. Læs mere om søgeoptimering af din hjemmeside her

Tryksager

Som en del af din markedsføringsplan kan det være en god ide at få lavet forskellige tryksager, som visuelt passer til din hjemmeside, fx. visitkort, brevpapir og konvolutter.
Page Design varetager også andre trykte opgaver som brochurer af forskellig art, plakater, skilte osv. Har du hos os fået lavet en visuel profil til din hjemmeside/webshop, kan vi altid give dig et fordelagtigt tilbud på at få lavet tilhørende tryksager.

Læs mere om, hvad vi kan tilbyde til tryk

Google AdWords

En anden måde at gøre sin hjemmeside mere synlig på, er ved at købe sig til synlighed.
Google Adwords fungerer således, at når brugerne søger på Google efter et af dine søgeord, vises din annonce ved siden af søgeresultaterne. Du betaler kun, hvis folk klikker på dine annoncer.

Page Design kan hjælpe dig med at vælge de rigtige ord og sætninger for at blive set.
Læs mere om Google Adwords her