Nyhedsbrev

Forøg din omsætning

PageDesign har mulighed for at tilknytte et nyhedsbrevsmodul på din nye hjemmeside eller webshop. Ved at udsende nyhedsbreve kan du forøge omsætningen med ca. 30%.

Et nyhedsbrev er en billig måde at reklamere på

Du har mulighed for at fastholde dine kunders interesse via et nyhedsbrev. Når de først har handlet hos dig én gang, er det oplagt at fastholde kontakten, ved at informere dem om nye tilbud, tendenser og viden m.m. gennem et overskueligt nyhedsbrev. Det er på en simpel måde muligt for dig, at holde din kunder opdateret med nyeste produkter, aktuelle tilbud og vigtige informationer omkring din virksomhed via nyhedsbrevet.

Som du måske er bekendt med, er det vedtaget ved dansk lov, at det er ulovligt at udsende reklamerende e-mails, medmindre du har kundens accept på, at vedkommende har interesse i at modtage reklame fra din virksomhed. Dette betegnes som SPAM-mails og kan give meget store bøder og i sidste instans fængselsstaf, såfrem man ikke overholder dette. Med et nyhedsbrevsmodul på din hjemmeside får du din kundes accept af, at denne ønsker din mail. Samtidig ligger der i nyhedsbrevsmodulet et statestiksystem der viser dig, hvor mange der modtager din mail og hvor mange der rent faktisk åbner den osv.

Page Design anvender nyhedsbrevssystemet fra mailchimp

Nyhedsbrev fra MailChimp

MailChimp

MailChimp gør det nemt at designe ekstraordinære e-mail kampagner, dele dem på sociale netværk, integrere med webservices du allerede bruger, administrere abonnenter og spore dine resultater. Du vil elske at blande og matche MailChimp har skabeloner, funktioner og integrationer, der passer til dine behov, tænk på det som din egen personlige nyhedsbrev udgivelse platform.