Outlook 2007

Hent e-mail med Outlook 2007

Du kan hente og sende mails vha. Microsoft Outlook og Outlook Express. Husk at du altid kan tilgå din mail via WebMail (e-mail via din browser) på www.webmail.pagedesign.dk. Denne guide hjælper dig med at sætte Outlook 2007 op til PageDesigns mail-server.

Billede 1

Billede 1

Outlook 2007 åbnes.
Under menuen Funktioner vælges "Kontoindstillinger".
Vælg "Ny".

Billede 2

Billede 2

Under Automatisk kontoopsætning sættes hak i ”Konfigurer serverindstillinger eller yderligere servertyper manuelt” nederst I vinduet.
Tryk "Næste"

Billede 3

Billede 3

Under Vælg e-mail-tjenste markeres punktet ”Internet-e-mail”
Tryk "Næste"

Billede 4

Billede 4

Indtast følgende:
Dit fulde navn.
Din e-mail adresse.
Dit kontonavn (Bemærk: Kontonavnet er hele e-mail-adressen!).
Din adgangskode.
Server til indgående post.
SMTP server til udgående post (se nedenstående liste).

SMTP-servere f.eks:
TDC: asmtp.mail.dk
Tiscali: smtp.wol.dk
Sonofon: mail.sonofon.dk
Arrownet: mail.bpanet.dk eller smtp.arrownet.dk
Telia: mail1.telia.com
Cybercity: vip.cybercity.dk
3: smtp.3.dk
Get2net: smtp.get2net.dk
Tele2: smtp.tele2.dk
Stofanet : mail1.stofanet.dk

Skriv kontonavnet
Bemærk: Kontonavnet er hele e-mail-adressen! Adangskoden har du fået tilsendt af os.

Billede 5

Billede 5

Så er du færdig.
Tryk "Udfør"