Hvad er et CMS-system?

CMS - Så du selv kan redigere din hjemmeside

PageDesign har udviklet eget CMS-system, så du selv har mulighed for at redigere informationer på din hjemmeside.

CMS - Content Management System

CMS betyder i store træk, et system der ligger bag ved din hjemmeside, som giver dig mulighed for selv at redigere i din hjemmeside. På den måde kan du selv holde din hjemmeside løbende opdateret, uden at skulle bruge yderligere penge på at få fagfolk til at gøre det for dig.

CMS-systemet ligger i din browser. Det vil sige, at du ikke skal have installeret nogen form for program for at bruge systemet. Det eneste du skal bruge er en Internet browser og har du en lille smule forståelse for office word, så kan du nemt finde rundt i systemet, da det er meget brugerorienteret.

Support

Når PageDesign har opbygget din hjemmeside, får du en administrator-adgang til dit CMS-system, samt en personlig introduktion til systemet. Du får også udleveret en brugermanual så du altid kan finde rundt i systemet uanset om du vælger at opdatere hjemmeside midt om natten eller i fx. Spanien. Får du et problem med systemet, som du ikke kan se dig ud af, så yder vi altid Support, mandag - fredag fra kl. 8.00 -16.00.