Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/pagedesign.dk/httpdocs/catalog/controller/product/category.php on line 676 Ny forbrugerlov - 13/6 2014

Ejer du en webshop?

Så skal du tjekke den nye forbrugeraftalelov

Fredag den 13. juni 2014 trådte den nye forbrugeraftalelov i kraft

Den nye lov har vigtige ændringer bl.a. til handelsbetingelser på webshops. Der er specielt 3 punkter, som vedrører rigtig mange webshop-ejere:

1. Nyt krav om standardformular til fortrydelse
  2. Automatisk kvittering for fortrydelse
  3. 30 dages betalingsfrist bliver til 14

Læs den nye forbrugerlov - klik her