Er dine indstillinger korrekte?

PageDesign skifter SMTP-server den 15.03.2014. Det betyder, at du ikke kan sende e-mails, hvis dine indstillinger ikke er ok.

Se herunder om dine indstillinger er opsat korrekt, det tager kun 5 min

Klik på Funktioner -> Konti...

Outlook Express step 1

Dobbeltklik på din konto fra PageDesign

Outlook Express step 2

Klik på fanen Servere. Indgående post og udgående post skal begge være: mail.page-design.dk

Sæt flueben i Min server kræver godkendelse og klik på Indstillinger

Outlook Express step 3

Vælg at logge på med disse indstillinger

Brug din e-mailadresse som brugernavn og indtast din kode. (Har du ikke din kode, kan du sende en e-mail til [email protected], og vi vil sende dig en ny)

Outlook Express step 4

Klik på fanen Avenceret. Udgående post (SMTP) skal være: 25

Outlook Express step 5

Klik på fanen Konti. Marker din konto fra PageDesign og klik på Egenskaber

Windows Live Mail step 1

Klik på fanen Servere. Indgående post og udgående post skal begge være: mail.page-design.dk
Sæt flueben i Min server kræver godkendelse og klik på Indstillinger

Windows Live Mail step 2

Brug din e-mailadresse som brugernavn og indtast din kode. (Har du ikke din kode, kan du sende en e-mail til [email protected], og vi vil sende dig en ny)

Windows Live Mail step 3

Klik på fanen Avanceret. Server til udgående post (SMTP) skal være: 25

Windows Live Mail step 4

Filer -> Indstillinger

Outlook step 1

Dobbeltklik på din konto fra PageDesign

Outlook step 2

Server til indgående og udgående post skal være: mail.page-design.dk
Klik derefter på Flere indstillinger

Outlook step 3

Klik på fanen Server til udgående post
Brug din e-mailadresse som brugernavn og indtast din kode. (Har du ikke din kode, kan du sende en e-mail til [email protected], og vi vil sende dig en ny)

Outlook step 4

Klik på fanen Avanceret. Server til udgående post (SMTP) skal være: 25

Outlook step 5