Webdesign

Få et webdesign du er 100% tilfreds med

Til et virksomhedskoncept hører et helt unikt design, som grafisk kommunikerer virksomhedens budskaber og værdier.

Din hjemmeside er ikke bare et flot webdesign, men en kommunikationsplatform, hvor du har mulighed for at sende dit budskab til kunden.

Hos Page Design er din virksomhed i fokus. Derfor skaber vi, sammen med dig, en unik visuel identitet for din virksomhed.

Webdesign er mere end bare et flot design

Din hjemmeside er ikke kun et flot design, men en kommunikationsplatform, hvor du har mulighed for at sende dit budskab til kunden. Men designet er afgørende for, om budskabet fremstår klart og tydeligt så slutbrugeren får den helt rigtige oplevelse på din nye hjemmeside. Derfor anvender vi metoden "Customer Centered Webdesign". Dette gøres ved at segmentere virksomheden og slutbrugeren, således at vi ved, hvem afsender og modtager af hjemmesiden er.

Derefter analyserer vi eksisterende virksomheder på markedet, for at finde ud af, hvad "de andre gør" (rigtigt og forkert). Til slut kortlægger vi virksomheden, for at finde ud af, hvad essensen af virksomheden er.

Når designet er klart, modtager du det som et link, så du kan se, hvordan din hjemmeside vil komme til at se ud i en browser og først når du har godkendt designet, går vi i gang med at bygge din hjemmeside op.

Brugervenlighed

Når vi bygger hjemmesider op omkring et design, tager vi hele tiden højde for hvordan kunden bevæger sig på hjemmesiden, for det er afgørende, at det er nemt for kunden at finde rundt på din hjemmeside. Samtidig sørger vi hele tiden for, at søgemaskinerne har let tilgang til dine data, som er lagt på hjemmesiden, således at tingene hænger sammen. Brugervenlighed og søgeoptimering hænger faktisk mere sammen end man regner med. Jo nemmere slutbrugeren har ved at finde rundt på din hjemmeside, jo nemmere har søgemaskinernes crawlere det også.

Opbygning af hjemmeside

Under processen af opbygningen, vil du modtage et nyt link hvor din hjemmeside udvikles på, her kan du følge med i processen hele vejen igennem og sikre dig, at alt er som det skal være. Hjemmesiden bliver løbende testet og intet afsluttes, før du er tilfreds med resultatet.